Dinner transportable

Hermed en ide på hvordan et setup med

 helstegt pattegris kan se ud:

Gris på gril.

Slagterens rustikke flødekartofler.

Basilikum-rosmarin-timian kartofler.

Tomat salat, på råmarinerede kål, feta, nødder/kerner

Melon salat, på salatbund, croutoner, nødder/kerner

Pasta salat, med grønt, majs, ærter.

Hjemmebagt Brød.

Dressing.

200 kr. pr Cov 

Dette er kun et forslag. Der kan ændres, efter kundens ønsker.

Buffet forslag

Buffet.

Hermed en ide til en buffet alle kan lide.

Det er altid kunden der bestemmer sammen sætningen af buffet.

Hvis man ønsker noget det ikke er nævnt, så ser vi på det. Næsten alt kan lade sig gøre.

1 buffet kr. 175,- pr. cov.. Uden kok.

1 buffet kr. 200- pr cov. Hvis der ønsker kok med ud og stå for servicen.

(2-3 slags kød, 2-3 slags kartofler, 3-4 slags salater, brød, smør, sovs)

-Glasseret Kalve cuvette. Pestomarinerede kylling.  Langtids brasseret Nakkefilet.

-Rustikke Fløde kartofler, basilikum-rosmarin kartofler.

-Pastasalat- tomatsalat m/feta- ruccula salat m/div grønt.

Hjemmebagt brød. Smør/dressing..

Sovs. + 5 kr. pr cov.

1 forret kr. 45,- pr. kuvert f.eks dampet laks, rejer, citron, agurk, cherrytomat, serveret på salatbund. 

1 dessert kr. 45- pr. kuvert. Hjemmebagt kage med f.eks frugt/vanilje creme/is.