Anvendelse af Låger-skuffer-udtræk.

Tre anvendelser

Klaplåger, låger og udtræk kan med vores beslag udformes efter individuelle ønsker – i køkkenet og ved mange andre områder i boligen. For realisering af grebsløse anvendelser, står vores bevægelsesteknologier til rådighed.

Fire bevægelsesteknologier

Med BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION og TIP-ON kan grebsløse møbler med forskellig komfort realiseres. Elektrisk eller mekanisk – vores program er klar med den passende løsning til de forskellige anvendelser.

BLUMOTION

Rolig og lydløs lukning

Med dæmpersystemet lukker møbler stille og rolig – og det er uafhængigt af svingkraften og vægten på klaplågen, lågen eller udtrækket. Funktionen er integreret ved klaplågebeslag, hængsler, udtræksystemer.

SERVO-DRIVE

Det elektriske åbningssystem

Bevægelsesteknologien gør åbningen fascinerende enkel: Et let tryk er nok og straks åbner klaplåger, udtræk og køleskabe sig nærmest af sig selv. BLUMOTION sørger for stille og rolig lukning.

TIP-ON BLUMOTION

To funktioner – fascinerende kombination

TIP-ON BLUMOTION forener fordelene ved det mekaniske åbningssystem TIP-ON med den bevarede BLUMOTION-dæmpning Åbner ved et let tryk. Ved hurtig lukning bliver TIP-ON funktionen aktiveret, samtidig sørger BLUMOTION for stille og rolig lukning. Det specielle: Bevægelsesforløbet er rent mekanisk.

TIP-ON

For funktionel åbningskomfort

Om det er låger, klaplåger eller udtrækssystemer: Grebsløse møbler åbner med det mekaniske åbningssystem TIP-ON, ved et let tryk. For at lukke, er et let tryk på fronten nok. TIP-ON-mekanismen forbliver funktionsdygtig, selvom låger, klaplåger eller udtræk trækkes op med hånden.